Enten du bare har hundre dollar å bruke på et hjemmeforbedringsprosjekt eller tusenvis til din disposisjon, er utsiktene til å forbedre og tilføre verdi til hjemmet ditt veldig spennende for de fleste. Tipsene i denne artikkelen er nøye utvalgt og analysert av fagfolkene. Deres intensjon er å motivere deg, gjøre prosjektet ditt enklere og bidra til å se deg på vei til å møte dine hjemmeforbedringsdrømmer!

Ikke alle gulv og vegger er helt jevne. Det kan hende du må bruke avstandsskiver når du installerer det lavere kabinettnivået for å holde dem i en rett linje. Sørg for å kjøpe disse på forhånd i varierende tykkelse’ slik at du ikke trenger å gå tom midt i installasjonen for å få dem.

Hvis du har små hull i veggen, kan du reparere dem ved hjelp av spakking lim. Bare påfør pastaen for å fylle hullene og vent til den tørker. Pastaen kan utvides og sprekke, slik at du kan bruke litt mer lim om nødvendig. Når den er tørr, slip bort overflødig til den tørkede spaken er i flukt med veggen. Deretter male veggen hvilken som helst farge du ønsker.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, må du sørge for å veie kostnadene ved å kjøpe CFL-pærer til hjemmet ditt. Selv om de sparer energi på grunn av lavere wattstyrkebruk, er forhåndskostnaden høyere enn vanlige pærer. De kan også utgjøre en helsefare for deg hvis de noen gang er ødelagt på grunn av mengden kvikksølv som brukes inne i pæren.

Hvis du er interessert i å endre utseendet på badet, kan dette rommet være det perfekte valget for din neste oppussing prosjektet. Gi badet et ekstra spesielt preg ved å installere strålende gulvvarme og et lysrør, noe som gir rommet utseendet av å ha naturlig lys. Begge funksjonene leveres med instruksjoner som er enkle å følge.

Installer karbonmonoksiddetektorer i hjemmet ditt. Karbonmonoksid er en usynlig gass som du ikke kan smake eller lukte. Hvis du inhalerer for mye av det, kan det imidlertid være dødelig. Små barn er spesielt utsatt for giftet. Ikke ta sjansen! Disse detektorene er billige og enkelt installert.

Hvis du gjør en totalrenovering av et rom, arbeid fra toppen og ned. Hvis du starter på toppen og arbeid nedover, fallende rusk og maling drypper vil ikke ende opp på en nyoppusset gulv, men på en overflate som du har tenkt å fjerne uansett. Dette sparer deg betydelig på tid og krefter.

Motstå fristelsen til å bruke fancy murstein med dekorative ansikter i ditt neste oppussingsprosjekt. Ikke bare er slik murverk en unødvendig utgift, det er sjelden så sterk og holdbar som vanlig murstein. Dekorative murstein er lettere å deface, ødelegge sine estetiske fordeler. Til slutt produseres dekorative mursteinsstiler sjelden lenge, noe som gjør det utrolig vanskelig å finne matchende erstatninger for reparasjonsarbeid senere.

Når sprekker vises i innvendige vegger eller tak, få dem inspisert av en konstruksjon profesjonell så snart som mulig. Mens den mest sannsynlige årsaken til slike sprekker er en enkel svikt i den ferdige overflaten, kan de indikere dypere, mye mer alvorlige årsaker. Du ønsker ikke å blithely maling over en sprekk og glemme det når det er faktisk indikerer fundament oppgjør!

Hvis penger er tilgjengelig for deg, må du ikke utsette forbedringer i hjemmet. Uansett hvor stort prosjektet kan være, kan denne informasjonen hjelpe deg med å finne ut av det.

Øk Verdien Av Hjemmet